Senin, 01 Januari 2018

The Build Of Service jobs, motivation and skills

The only thing that I can think of is sleepTime hasnt been movingprobably because I keep stealing glances at the clockIve been  bussing tables for 13 hours so far — my entire dayI opened this morningNow Im closing.
The only thing that I can think of is sleepTime hasnt been movingprobably because I keep stealing glances at the clockIve been  bussing tables for 13 hours so far — my entire dayI opened this morningNow Im closing.
I got stuck with the double shift because a co-worker didnt show up againIhave every right in the world to be angrybut Im notIm just tired.
At least its better than the time half of my coworkers didnt show up for NewYears Eveor when we were grossly understaffed for Christmas EveI takeout the trash and some of the trash juice seeps out of the bag and splashes onmy faceI clock out.
Stories like these are a dime a dozen in the service industryI spent my highschool years working in various service jobsCookingbussingdeliveringdishwashingI did it allIt was probably one of the worst times of my lifeEven though I hated itI think its something everyone should experience.
Those who never worked in the service industry probably dont understandhow difficult working in food (or retailreally isIts hard work for low payIts not just demeaningits soul crushing.
Service workers are generally treated like trashThis attitude comes fromcustomersmanagerseven co-workersServers crying in the back or cooksscreaming inside the walk-in freezer werent uncommon occurrences.
That sucksbut it builds a thick skinAt a certain point you become immuneto itI learned to just accept certain things and move onI probably lost a fewyears of life from all of the unnecessary stressbut made it back with thewisdom that I gained.
I also picked up some useful skillsI gained knowledge on how to thoroughly (and I mean thoroughlyclean anything and everythingI learned how tocook a myriad of different foodsTime management became importantIlearned the value of a dollar.
I also cultivated a work ethic that will stick with me for the rest of my lifeAshorrible as my jobs werethat didnt mean that I was complacent about myworkTheres a stereotype that food workers are lazy because they dont careabout their jobs (or dont make enough money to care).

Thats true to a degreeSome workers didnt caremost of them got fired pretty quickly.
I had to work hard because I was expendableWorkers were in and out every week.
I was pushed by those jobsI discovered that Im capable of a lotand that was capable of a lot more than a minimum wage jobAs a teenworking in food was almost like a “scared straight” program.
Theres nothing more hopelessly depressing than the thought of working in food for the rest of your lifeBecause of the fear for my jobI created the drive to never have to go back to it.
The life lessonsskills and independence I gained from working in food cantbe produced from any other activity aloneI also made money while I did itEven if youre no longer a teenmany individuals learn these lessons incollegeThere are plenty of food jobs in LawrenceOr maybe you cantbut you can consider it for your children.
You can at least respect the most important lesson that I learned — alwaysleave a tip.
by; http://www.readitenglish.com/read/MiKLyT

Tidak ada komentar:

Posting Komentar